Efterårs arrangement

gl.estrup
Gammel Estrup

Kom med til Gammel Estrup og hør museumsdirektør og prismodtager af H.K.H. Prins Henriks danske Europa Nostra pris 2017, Britta Andersen, fortælle om restaurering, formidling og fremtidsplaner for herregårdsmuseet. Oplev de pragtfulde sale og elegante gemakker og se en konservator arbejde med museets næste projekt.

Kære Europa Nostra medlem!

Du/I inviteres hermed til Europa Nostra Danmarks efterårsarrangement på Danmarks førende herregårdsmuseum, Gammel Estrup – til særrundvisning samt en fortællingom stedet og den ihærdige indsats for at bevare og udvikle det.

Torsdag d. 9. november kl 15:30 -17.30
Gammel Estrup, Randersvej 2, 8963 Auning

Med lige dele viljestyrke, professionelt engagement og omfattende faglig viden har museumsdirektør Britta Andersen været katalysator for den rivende udvikling, som herregårdsmuseet Gammel Estrup har gennemgået de seneste 16 år. Gennem en målrettet proces, herunder en omfattende restaurering af museet, fokus på både formidling og forskning i herregårdens kulturhistorie, har hun formået at skabe et moderne, professionelt og særdeles velbesøgt museum. Omkring 100.000 mennesker gæster Gammel Estrup hvert år – det er et meget flot tal for et museum på landet!
Britta Andersen vil vise os rundt i det historiske bygningsanlæg og fortælle om, hvordan forskning og formidling er hinandens følgesvende og hvordan vi kan gøre herregårdene og kulturarven relevant for nuværende og kommende generationer.

Herregårdsmuseet er vært for snacks og drikkevarer undervejs.

Tilmelding er nødvendig og skal ske pr. mail, senest fredag den 3. november 2017,
til arkitekt Inge-Lise Kragh – Tilmeld dig i dag via mail til:  ik@ra.dk 

Vi glæder os til at se dig/jer – de bedste hilsner og på gensyn!

Erik Vind
Formand Europa Nostra Danmark